Posluživanje
Namaz od jaja, finog i rafiniranog okusa, možete poslužiti na tamnom kruhu, ukrasiti ga rotkvicama ili drugim povrćem, a u bogatijoj kombinaciji s kavijarom, lososom te ploškama kuhanih jaja.
Šetajući bečkim ulicama ekipa Vegetine kuhinje otkrila je vrlo moderan restorančić “Trzsniewski” koji je neprestano pun zahvaljujući ponudi čak 20-tak vrsta sendviča. To nas je ponukalo da vam ponudimo recept od dostupnih namirnica s Vegetom.
Vegeta Original
Jednostavno 6 osobe30 min
Umjesto da ih režete na kockice, kuhana jaja možete naribati.
Namaz od jaja, finog i rafiniranog okusa, možete poslužiti na tamnom kruhu, ukrasiti ga rotkvicama ili drugim povrćem, a u bogatijoj kombinaciji s kavijarom, lososom te ploškama kuhanih jaja.
Dobra kombinacija začina daje ovom namazu gurmanski štih.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 149.11 | 19 | 19 |
Kalcij | mg | 72.86 | 7 | 7 |
Kalij | mg | 154.73 | 4 | 4 |
Niacin | mg | 2.23 | 16 | 11 |
Vitamin C | mg | 7.7 | 10 | 9 |
Vitamin D | μg | 31.53 | 16 | 16 |
Vitamin A | μg | 1340.5 | 34 | 27 |
Sol | g | 1.11 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 11.74 | - | - |
Vlakna | g | 1.07 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 5.03 | - | - |
Masti | g | 24.97 | - | - |
KOJI SI TIP ZIMSKE OSOBE?