Posluživanje
Poslužite tople jabuke s umakom od vanilije.
Tople jabuke s umakom od vanilije poslužite nakon boravka na snježnom prekrivaču kako bi se ugrijali i nagradili zbog samo vama znanog razloga.
Cimet mljeveni
Jednostavno
Poslužite tople jabuke s umakom od vanilije.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 60.83 | 8 | 8 |
Kalij | mg | 138.1 | 4 | 4 |
Pantotenska kiselina | mg | 0.18 | 3 | 3 |
Niacin | mg | 0.56 | 4 | 3 |
Sol | g | 0.01 | 0 | 0 |
Vlakna | g | 1.3 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 18.93 | - | - |
- višestruko nezasićene masne kiseline | g | 1.73 | - | - |
Masti | g | 6.71 | - | - |
KOJI SI TIP ZIMSKE OSOBE?