Posluživanje
Poslužite toplo uz tamni kruh.
Kelj je poželjna namirnica u svakom jelovniku. Pripremite ga s teletinom i jednostavno, ekonomično i omiljeno varivo postat će prava gozba.
Slatka paprika
Srednje zahtjevno 4 osobe60 min
Varivo možete ugustiti i tako da potkraj kuhanja dio krumpira zgnječite vilicom.
Poslužite toplo uz tamni kruh.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Magnezij | mg | 83.12 | 28 | 21 |
Fosfor | mg | 271.83 | 34 | 34 |
Kalcij | mg | 186.66 | 19 | 19 |
Kalij | mg | 1218.5 | 33 | 33 |
Niacin | mg | 12.73 | 91 | 64 |
Vitamin E | mg | 10.91 | 50 | 50 |
Vitamin D | μg | 14 | 7 | 7 |
Vitamin A | μg | 18501 | 463 | 370 |
Bjelančevine | g | 20.5 | - | - |
Vlakna | g | 5.78 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 29.33 | - | - |
Masti | g | 14.41 | - | - |
KOJI SI TIP ZIMSKE OSOBE?