Posluživanje
Pileće odreske složite na ugrijani tanjur, na svaki stavite kolutić naranče i sve prelijte vrućim umakom. Kao prilog možete poslužiti kuhanu rižu, a po želji i razno kuhano povrće.
Hrvat Dennis Valčić više od 30 godina živi u Cannberi. Iako vodi restoran brze hrane u svojoj novoj domovini napisao je “Croatian Cookbook”, a u staroj se domaji predstavio jelom zanimljive australske kuhinje.
Vegeta Original
Srednje zahtjevno 4 osobe40 min
Pripazite da pileće filete ne prepečete kako ne bi bili presuhi.
Pileće odreske složite na ugrijani tanjur, na svaki stavite kolutić naranče i sve prelijte vrućim umakom. Kao prilog možete poslužiti kuhanu rižu, a po želji i razno kuhano povrće.
Kada pileće filete posipate Vegetom, ostavite da se mariniraju oko 10 minuta pa ih onda premažite senfom.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Magnezij | mg | 110.62 | 37 | 28 |
Fosfor | mg | 849.48 | 106 | 106 |
Kalij | mg | 1036.41 | 28 | 28 |
Niacin | mg | 72.31 | 516 | 362 |
Vitamin C | mg | 16.55 | 22 | 18 |
Vitamin D | μg | 52.64 | 26 | 26 |
Vitamin A | μg | 733.68 | 18 | 15 |
Sol | g | 0.99 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 117.27 | - | - |
Vlakna | g | 0.81 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 9.84 | - | - |
Masti | g | 45.57 | - | - |
KOJI SI TIP ZIMSKE OSOBE?