Posluživanje
Poslužite toplo ili hladno povrće s umakom.
Povrtne štapiće poslužite uz umak od začinjenog jogurta i ajvara i uživajte u laganom jelu bilo da ste ga poslužili hladnog ili toplog okus će biti jedinstven.
Crni papar mljeveni
Jednostavno 4 osobe40 min
Da bi posluženo povrće bilo ravnomjerno pečeno, narežite ga na jednake štapiće.
Poslužite toplo ili hladno povrće s umakom.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 293.12 | 37 | 37 |
Kalcij | mg | 297 | 30 | 30 |
Kalij | mg | 977.1 | 26 | 26 |
Pantotenska kiselina | mg | 0.88 | 13 | 13 |
Niacin | mg | 5.03 | 36 | 25 |
Vitamin A | μg | 16287.66 | 407 | 326 |
Sol | g | 0.36 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 13.62 | - | - |
Vlakna | g | 5.44 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 29.41 | - | - |
- višestruko nezasićene masne kiseline | g | 1.71 | - | - |
- jednostruko nezasićene masne kiseline | g | 9.11 | - | - |
KOJI SI TIP ZIMSKE OSOBE?