Posluživanje
Vinski gulaš poslužite uz salatu od kupusa.
Većom količinom luka postižete bolju gustoću umaka, ali pri pečenju pripazite da luk ne zagori jer bi tada gulaš postao gorkast.
Lovorov list
Srednje zahtjevno 4 osobe 90 min
Vinski gulaš poslužite uz salatu od kupusa.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 285 | 36 | 36 |
Kalcij | mg | 40 | 4 | 4 |
Kalij | mg | 790 | 21 | 21 |
Niacin | mg | 9 | 64 | 45 |
Vitamin C | mg | 11 | 15 | 12 |
Vitamin D | μg | 15 | 8 | 8 |
Vitamin A | μg | 217 | 5 | 4 |
Sol | g | 4.57 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 26 | - | - |
Vlakna | g | 2 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 12 | - | - |
Masti | g | 29 | - | - |