Posluživanje
Varivo od kiselog kupusa poslužite uz restani ili kuhani krumpir.
Kiseli kupus možete skuhati odvojeno u drugom loncu (oko 30 minuta), a zatim dodajte pirjanom mesu s lukom. Tako će jelo će biti prije gotovo.
Kim
Srednje zahtjevno 6 osobe 70 min
Varivo od kiselog kupusa poslužite uz restani ili kuhani krumpir.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 257.51 | 32 | 32 |
Kalcij | mg | 122.91 | 12 | 12 |
Kalij | mg | 833.8 | 23 | 23 |
Niacin | mg | 8.56 | 61 | 43 |
Vitamin C | mg | 50.97 | 68 | 57 |
Vitamin D | μg | 9 | 5 | 5 |
Vitamin A | μg | 1009.26 | 25 | 20 |
Sol | g | 1.89 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 20.77 | - | - |
Vlakna | g | 3.8 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 73.95 | - | - |
Masti | g | 17 | - | - |