Posluživanje
Umak od komorača poslužite uz svjetlije meso (piletinu, puretinu, teletinu).
U umak po želji možete dodati i malo svježeg začinskog bilja.
Muškatni oraščić cijeli
Jednostavno 4 osobe 30 min
Umak od komorača poslužite uz svjetlije meso (piletinu, puretinu, teletinu).
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 77.48 | 10 | 10 |
Kalcij | mg | 82.64 | 8 | 8 |
Kalij | mg | 416.34 | 11 | 11 |
Niacin | mg | 0.86 | 6 | 4 |
Vitamin C | mg | 14.4 | 19 | 16 |
Vitamin D | μg | 17.46 | 9 | 9 |
Vitamin A | μg | 690.42 | 17 | 14 |
Sol | g | 0.28 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 2.37 | - | - |
Vlakna | g | 3.17 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 10.48 | - | - |
Masti | g | 16.09 | - | - |