Posluživanje
Tople torteline poslužite odmah posute listićima bosiljka.
Za izradu veće količine uvijek na 100 g brašna dolazi 1 jaje.
Šareni papar zrno
Srednje zahtjevno 4 osobe 40 min
Tople torteline poslužite odmah posute listićima bosiljka.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 224.56 | 28 | 28 |
Kalij | mg | 413.38 | 11 | 11 |
Pantotenska kiselina | mg | 2.22 | 32 | 32 |
Niacin | mg | 8.81 | 63 | 44 |
Vitamin D | μg | 79.7 | 40 | 40 |
Vitamin A | μg | 734.88 | 18 | 15 |
Sol | g | 0.24 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 12.04 | - | - |
Vlakna | g | 2.6 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 43.09 | - | - |
- višestruko nezasićene masne kiseline | g | 2.1 | - | - |
Masti | g | 25.76 | - | - |