Posluživanje
Gotovim umakom prelijte kuhanu tjesteninu i poslužite s ribanim parmezanom.
Za umak koristite meso koje ste mljeli jedanput na nastavku sa širokim rupicama.
Vegeta Original
Srednje zahtjevno 4 osobe 90 min
Gotovim umakom prelijte kuhanu tjesteninu i poslužite s ribanim parmezanom.
Pileće jetrice dodajte pred kraj kuhanja, kako bi ne bi postale suhe, a ujedno će dati dovoljno arome umaku.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 314.79 | 39 | 39 |
Kalcij | mg | 59.62 | 6 | 6 |
Kalij | mg | 595.52 | 16 | 16 |
Niacin | mg | 11.15 | 80 | 56 |
Vitamin C | mg | 17.63 | 24 | 20 |
Vitamin D | μg | 19.18 | 10 | 10 |
Vitamin A | μg | 8947.36 | 224 | 179 |
Sol | g | 5.14 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 25.12 | - | - |
Vlakna | g | 3.29 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 34.07 | - | - |
Masti | g | 38.44 | - | - |