Posluživanje
Poslužite tjesteninu prelivenu umakom od lososa.
Svježem lososu dovoljno je kratko kuhanje da ostane sočan, a kiselina iz limuna neće mu dopustiti da se raspada.
Kajenski papar
Jednostavno 4 osobe 20 min
Poslužite tjesteninu prelivenu umakom od lososa.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 471.98 | 59 | 59 |
Kalij | mg | 908.82 | 25 | 25 |
Pantotenska kiselina | mg | 1.25 | 18 | 18 |
Niacin | mg | 17.66 | 126 | 88 |
Vitamin D | μg | 372.79 | 186 | 186 |
Vitamin A | μg | 1581.42 | 40 | 32 |
Sol | g | 0.36 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 34.03 | - | - |
Vlakna | g | 5.72 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 24.33 | - | - |
- višestruko nezasićene masne kiseline | g | 3.28 | - | - |
- jednostruko nezasićene masne kiseline | g | 8.08 | - | - |
- zasićene masne kiseline | g | 8.46 | - | - |
Masti | g | 22.2 | - | - |