Posluživanje
Prije posluživanja u perkelt umiješajte kiselo vrhnje.
Umjesto telećeg buta možete upotrijebiti teleći flam.
Slatka paprika
Jednostavno 4 osobe 50 min
Prije posluživanja u perkelt umiješajte kiselo vrhnje.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 604.74 | 76 | 76 |
Kalcij | mg | 60.47 | 6 | 6 |
Kalij | mg | 1099.45 | 30 | 30 |
Pantotenska kiselina | mg | 2.85 | 41 | 41 |
Niacin | mg | 33.09 | 236 | 165 |
Vitamin D | μg | 34.12 | 17 | 17 |
Sol | g | 1.64 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 54.35 | - | - |
Vlakna | g | 1.75 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 10.26 | - | - |
Masti | g | 24.47 | - | - |