Posluživanje
Teleći paprikaš poslužite posipan nasjeckanim peršinom.
Vino i rajčicu dodajte pred kraj kuhanja kako bi krumpir brže omekšao.
Vegeta Original
Srednje zahtjevno 4 osobe 70 min
Teleći paprikaš poslužite posipan nasjeckanim peršinom.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 516.74 | 65 | 65 |
Kalcij | mg | 70.83 | 7 | 7 |
Kalij | mg | 1429.86 | 39 | 39 |
Pantotenska kiselina | mg | 2.62 | 37 | 37 |
Niacin | mg | 28.72 | 205 | 144 |
Vitamin D | μg | 24 | 12 | 12 |
Vitamin A | μg | 331.34 | 8 | 7 |
Sol | g | 1.54 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 46.43 | - | - |
Vlakna | g | 4.59 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 23.26 | - | - |
Masti | g | 17.98 | - | - |