Posluživanje
Ribu u curry umaku poslužite s kuhanim grisom.
Za pripremu ovog jela najbolje će odgovarati fileti bakalara ili svježi oslić.
Curry
Jednostavno 4 osobe 40 min
Ribu u curry umaku poslužite s kuhanim grisom.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 552.45 | 69 | 69 |
Kalcij | mg | 183.4 | 18 | 18 |
Kalij | mg | 1341.1 | 36 | 36 |
Pantotenska kiselina | mg | 1.58 | 23 | 23 |
Niacin | mg | 17.4 | 124 | 87 |
Vitamin D | μg | 3256 | 1628 | 1628 |
Vitamin A | μg | 2790.53 | 70 | 56 |
Sol | g | 0.67 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 46.66 | - | - |
Vlakna | g | 9.6 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 66.27 | - | - |
- višestruko nezasićene masne kiseline | g | 12.57 | - | - |
- jednostruko nezasićene masne kiseline | g | 13.98 | - | - |
- zasićene masne kiseline | g | 5.75 | - | - |
Masti | g | 33.64 | - | - |