Posluživanje
Nakon 90 minuta s rebarca uklonite foliju, izvadite ih iz pećnice, po njima rasporedite ocijeđeni kuhani kupus i pecite još 15 - 20 minuta, pa poslužite. Po potrebi posolite i popaprite.
Rebarca prije pečenja možete premazati i s malo meda ili javorova sirupa.
Jednostavno 6 osobe 120 min
Nakon 90 minuta s rebarca uklonite foliju, izvadite ih iz pećnice, po njima rasporedite ocijeđeni kuhani kupus i pecite još 15 - 20 minuta, pa poslužite. Po potrebi posolite i popaprite.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 582.49 | 73 | 73 |
Kalcij | mg | 121.68 | 12 | 12 |
Kalij | mg | 1247.57 | 34 | 34 |
Pantotenska kiselina | mg | 2.41 | 34 | 34 |
Niacin | mg | 26.48 | 189 | 132 |
Vitamin A | μg | 85.49 | 2 | 2 |
Sol | g | 0.21 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 59.8 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 53.26 | - | - |
- višestruko nezasićene masne kiseline | g | 1.81 | - | - |
- jednostruko nezasićene masne kiseline | g | 7.01 | - | - |
- zasićene masne kiseline | g | 5.79 | - | - |
Masti | g | 18.11 | - | - |