Posluživanje
Tople špagete poslužite s pripremljenim umakom.
Ovo jelo možete poslužiti s popečenim pinjolima ili naribanim parmezanom.
Origano
Jednostavno 4 osobe 50 min
Tople špagete poslužite s pripremljenim umakom.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 278.99 | 35 | 35 |
Kalcij | mg | 122.87 | 12 | 12 |
Kalij | mg | 1266.86 | 34 | 34 |
Pantotenska kiselina | mg | 1.11 | 16 | 16 |
Niacin | mg | 2.6 | 19 | 13 |
Vitamin E | mg | 9.57 | 44 | 44 |
Vitamin A | μg | 1644.37 | 41 | 33 |
Sol | g | 2.27 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 15.99 | - | - |
Vlakna | g | 7.42 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 80.28 | - | - |
Masti | g | 24.86 | - | - |