Posluživanje
Pečenu ribu prelijte umakom i poslužite uz mladi kupus na lešo i popečene male rajčice.
Ukoliko nemate gradele, ribu možete ispeći i na rebrastoj tavi. Prije pečenja očišćene i oprane ribe dobro posušite papirnatim ubrusom.
Jednostavno 4 osobe 30 min
Pečenu ribu prelijte umakom i poslužite uz mladi kupus na lešo i popečene male rajčice.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Magnezij | mg | 59.69 | 20 | 15 |
Fosfor | mg | 575.01 | 72 | 72 |
Kalij | mg | 643.45 | 17 | 17 |
Niacin | mg | 29.19 | 209 | 146 |
Vitamin E | mg | 5.87 | 27 | 27 |
Vitamin D | μg | 87 | 44 | 44 |
Vitamin A | μg | 308.81 | 8 | 6 |
Sol | g | 1.94 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 43.19 | - | - |
Vlakna | g | 0.14 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 0.89 | - | - |
Masti | g | 31.59 | - | - |