Posluživanje
Na ovaj način pripremljenu škarpinu možete poslužiti u komadu, kao i filetiranu ili porcioniranu.
Ako imate veću ribu, zarežite je na prsnom dijelu, raširite i tako je pecite.
Vegeta Original
Srednje zahtjevno 4 osobe 60 min
Na ovaj način pripremljenu škarpinu možete poslužiti u komadu, kao i filetiranu ili porcioniranu.
Tajna pripreme je u kombinaciji pečenja i kuhanja ribe.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Magnezij | mg | 138.93 | 46 | 35 |
Fosfor | mg | 630.64 | 79 | 79 |
Kalij | mg | 1745.92 | 47 | 47 |
Niacin | mg | 22.35 | 160 | 112 |
Vitamin C | mg | 38.58 | 51 | 43 |
Vitamin D | μg | 173.5 | 87 | 87 |
Vitamin A | μg | 86.11 | 2 | 2 |
Sol | g | 3.51 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 63.2 | - | - |
Vlakna | g | 2.96 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 43.79 | - | - |
Masti | g | 19.93 | - | - |