Posluživanje
Pokapajte maslinovim uljem, po tanjuru pospite papar i poslužite.
Koristite rajčicu koja nema puno sjemenki.
Jednostavno 4 osobe 45 min
Pokapajte maslinovim uljem, po tanjuru pospite papar i poslužite.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 547.65 | 68 | 68 |
Kalcij | mg | 349.62 | 35 | 35 |
Kalij | mg | 704.11 | 19 | 19 |
Pantotenska kiselina | mg | 2.08 | 30 | 30 |
Niacin | mg | 30.43 | 217 | 152 |
Vitamin D | μg | 31 | 16 | 16 |
Vitamin A | μg | 1289.95 | 32 | 26 |
Sol | g | 0.33 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 51.96 | - | - |
Vlakna | g | 2.52 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 7.22 | - | - |
- višestruko nezasićene masne kiseline | g | 6.44 | - | - |
- zasićene masne kiseline | g | 12.78 | - | - |
Masti | g | 48.15 | - | - |