Posluživanje
Peciva razrežite po dužini i nadjenite listovima salate, pilećim odrescima, krastavcima narezanim na tanke duguljaste ploške i umakom.
Umak možete čuvati u hladnjaku 3 do 4 dana.
Srednje zahtjevno 8 osobe 45 min
Peciva razrežite po dužini i nadjenite listovima salate, pilećim odrescima, krastavcima narezanim na tanke duguljaste ploške i umakom.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 257.23 | 32 | 32 |
Kalcij | mg | 74.53 | 7 | 7 |
Kalij | mg | 310.66 | 8 | 8 |
Niacin | mg | 15.56 | 111 | 78 |
Vitamin E | mg | 4.95 | 22 | 22 |
Vitamin D | μg | 19.04 | 10 | 10 |
Vitamin A | μg | 201.22 | 5 | 4 |
Sol | g | 2.92 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 26.81 | - | - |
Vlakna | g | 3.96 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 32.44 | - | - |
Masti | g | 23.04 | - | - |