Posluživanje
Pečenog šarana prelite umakom od pečenja i poslužite uz prilog od kelja i krumpira.
Pet minuta nakon što krumpir zakuha, možete mu dodati narezani kelj kako biste uštedjeli na vremenu i suđu.
Dimljena slatka paprika
Srednje zahtjevno 6 osobe 60 min
Pečenog šarana prelite umakom od pečenja i poslužite uz prilog od kelja i krumpira.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 1845.51 | 231 | 231 |
Kalij | mg | 2614.28 | 71 | 71 |
Pantotenska kiselina | mg | 3.73 | 53 | 53 |
Niacin | mg | 25.19 | 180 | 126 |
Vitamin A | μg | 8184.89 | 205 | 164 |
Sol | g | 0.34 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 79.2 | - | - |
Vlakna | g | 6.49 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 31.38 | - | - |
- višestruko nezasićene masne kiseline | g | 21.92 | - | - |
- jednostruko nezasićene masne kiseline | g | 16.74 | - | - |
- zasićene masne kiseline | g | 11.21 | - | - |
Masti | g | 51.33 | - | - |