Posluživanje
Uz kotlovinu poslužite salatu od graha, ukiseljeno povrće i dobro vino.
Svježa koljenica umaku daje karakterističan okus i gustoću. Kotlovini možete dodati i ostale vrste mesa, na primjer vratinu, piletinu.
Ljuta paprika
Srednje zahtjevno 5 osobe 80 min
Uz kotlovinu poslužite salatu od graha, ukiseljeno povrće i dobro vino.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 621 | 78 | 78 |
Kalcij | mg | 82 | 8 | 8 |
Kalij | mg | 1214 | 33 | 33 |
Niacin | mg | 25 | 179 | 125 |
Vitamin C | mg | 20 | 27 | 22 |
Vitamin D | μg | 32 | 16 | 16 |
Vitamin A | μg | 402 | 10 | 8 |
Sol | g | 15.7 | 1 | 1 |
Bjelančevine | g | 60 | - | - |
Vlakna | g | 0 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 4 | - | - |
Masti | g | 221 | - | - |