Posluživanje
Ohlađenu salatu prelijte pripremljenim preljevom i poslužite.
Jednostavno 4 osobe 20 min
Ohlađenu salatu prelijte pripremljenim preljevom i poslužite.
Kako bi salata zadržala svježinu, preljev poslužite posebno u zdjelici, a salatu prelijte neposredno prije jela.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 161.82 | 20 | 20 |
Kalcij | mg | 87.22 | 9 | 9 |
Kalij | mg | 602 | 16 | 16 |
Niacin | mg | 2.69 | 19 | 13 |
Vitamin C | mg | 28.56 | 38 | 32 |
Vitamin E | mg | 4.32 | 20 | 20 |
Vitamin A | μg | 699.57 | 17 | 14 |
Sol | g | 0.59 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 8.09 | - | - |
Vlakna | g | 7.38 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 30.91 | - | - |
Masti | g | 20.36 | - | - |