Meni Search

Piletinu skuhajte u posoljenoj vodi.

Sastojci

50 g kuhane piletine
80 g majoneze
2 jabuke (s crvenkastom korom)
sok 1 limuna
1 i 1/2 žličice Vegeta Maestro kopra
50 g luka
2 žličice finog smeđeg šećera

Koristili smo

Kopar

Kopar

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 2 osobe 10 min

  • 1 Kuhanu piletinu ohladite i natrgajte na komadiće (ili narežite na kockice).
  • 2 Jabuku zajedno s korom narežite na kockice i nakapajte limunovim sokom da ne potamni.
  • 3 U posudu stavite piletinu, dodajte majonezu, jabuke, luk narezan na kockice, smeđi šećer i kopar.

Posluživanje

Salatu lagano promiješajte, ukrasite po želji i poslužite.

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke