Posluživanje
Pečeno meso poslužite s umakom Romesco i prepečenim kruhom.
Kod sjeckanja čili papričice koristite vilicu i nož da biste izvadili nepotrebne sjemenke bez dodirivanja rukama.
Slatka paprika
Srednje zahtjevno 6 osobe 50 min
Pečeno meso poslužite s umakom Romesco i prepečenim kruhom.
Bademe blanširajte da biste im lakše skinuli ljusku, a zatim popržite na tavici da biste ih lakše samljeli.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 330.39 | 41 | 41 |
Kalcij | mg | 55.51 | 6 | 6 |
Kalij | mg | 659.44 | 18 | 18 |
Pantotenska kiselina | mg | 1.88 | 27 | 27 |
Niacin | mg | 18.04 | 129 | 90 |
Vitamin D | μg | 23.84 | 12 | 12 |
Vitamin A | μg | 795.98 | 20 | 16 |
Sol | g | 2.09 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 30.97 | - | - |
Vlakna | g | 1.8 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 10.83 | - | - |
Masti | g | 34.01 | - | - |