Posluživanje
Rižine raviole prelijte umakom od rajčice, pospite parmezanom i poslužite.
Višak pripremljenih raviola rasporedite na ravnu tacnu i zamrznite. Rižina tjestenina je blagog i neutralnog okusa, stoga ju možete poslužiti i s različitim drugim umacima.
Srednje zahtjevno 4 osobe min
Rižine raviole prelijte umakom od rajčice, pospite parmezanom i poslužite.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 263.25 | 33 | 33 |
Kalcij | mg | 293.23 | 29 | 29 |
Kalij | mg | 363.8 | 10 | 10 |
Pantotenska kiselina | mg | 0.76 | 11 | 11 |
Niacin | mg | 5.5 | 39 | 28 |
Vitamin D | μg | 1.62 | 1 | 1 |
Vitamin A | μg | 874.67 | 22 | 17 |
Sol | g | 1.28 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 14.35 | - | - |
Vlakna | g | 3.13 | - | - |
- višestruko nezasićene masne kiseline | g | 2.39 | - | - |
- jednostruko nezasićene masne kiseline | g | 16.08 | - | - |
- zasićene masne kiseline | g | 6.33 | - | - |
Masti | g | 25.89 | - | - |