Posluživanje
Tople riblje odreske poslužite s pirjanim povrćem.
Celer možete zamijeniti komoračom.
Mažuran
Srednje zahtjevno 4 osobe 50 min
Tople riblje odreske poslužite s pirjanim povrćem.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Magnezij | mg | 134.2 | 45 | 34 |
Fosfor | mg | 593.45 | 74 | 74 |
Kalij | mg | 933.01 | 25 | 25 |
Niacin | mg | 27.09 | 194 | 135 |
Vitamin C | mg | 19.88 | 27 | 22 |
Vitamin D | μg | 432.8 | 216 | 216 |
Vitamin A | μg | 4981.3 | 125 | 100 |
Sol | g | 0.41 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 48.92 | - | - |
Vlakna | g | 2.53 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 9.13 | - | - |
Masti | g | 34.46 | - | - |