Posluživanje
Riblje filete složite na tanjur zajedno s pripremljenim krastavcima i narezanim limunom.
Prije pečenja filete ribe možete pokapati s malo limunova soka.
Vegeta Original
Srednje zahtjevno 4 osobe 30 min
Riblje filete složite na tanjur zajedno s pripremljenim krastavcima i narezanim limunom.
Kod pripreme vrlo je važno pirjati krastavce u malo vode, tako da nije potrebno odliti višak vode, a time i kvalitetne sastojke u njoj.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Magnezij | mg | 113.9 | 38 | 28 |
Fosfor | mg | 458.4 | 57 | 57 |
Kalij | mg | 977.24 | 26 | 26 |
Niacin | mg | 11.81 | 84 | 59 |
Vitamin C | mg | 20.13 | 27 | 22 |
Vitamin D | μg | 61.45 | 31 | 31 |
Vitamin A | μg | 498.92 | 12 | 10 |
Sol | g | 4.99 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 37.19 | - | - |
Vlakna | g | 3.75 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 15.14 | - | - |
Masti | g | 20.35 | - | - |