Posluživanje
Kuhane rezance prelijte toplim umakom i poslužite s ribanim parmezanom.
Filete srdela možete zamijeniti šunkom, pršutom ili slaninom.
Origano
Jednostavno 4 osobe 30 min
Kuhane rezance prelijte toplim umakom i poslužite s ribanim parmezanom.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 65.47 | 8 | 8 |
Kalcij | mg | 32.3 | 3 | 3 |
Kalij | mg | 58.58 | 2 | 2 |
Niacin | mg | 3.03 | 22 | 15 |
Vitamin C | mg | 19.55 | 26 | 22 |
Vitamin E | mg | 2.36 | 11 | 11 |
Vitamin A | μg | 122.02 | 3 | 2 |
Sol | g | 2.56 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 8.05 | - | - |
Vlakna | g | 4.17 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 30.98 | - | - |
Masti | g | 16.91 | - | - |