Posluživanje
Pečene ražnjiće poslužite s palentom i rikulom.
Svinjski file prije pripreme očistite od žilica.
Srednje zahtjevno 4 osobe 50 min
Pečene ražnjiće poslužite s palentom i rikulom.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 649.21 | 81 | 81 |
Kalcij | mg | 433.26 | 43 | 43 |
Kalij | mg | 708.45 | 19 | 19 |
Niacin | mg | 16.22 | 116 | 81 |
Vitamin C | mg | 9.85 | 13 | 11 |
Vitamin D | μg | 40.2 | 20 | 20 |
Vitamin A | μg | 1012.35 | 25 | 20 |
Sol | g | 2.04 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 51.16 | - | - |
Vlakna | g | 7.67 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 28.54 | - | - |
Masti | g | 58.54 | - | - |