Posluživanje
Salatu začinite uljem i acetom balsamicom, razdijelite na tanjure, odozgo složite pečene odreske, popaprite i poslužite.
Umjesto na roštilju, odreske možete peći i u odgovarajućoj tavi s debelim dnom, a aceto balsamico možete zamijeniti dobrim vinskim octom.
Vegeta Original
Jednostavno 4 osobe 30 min
Salatu začinite uljem i acetom balsamicom, razdijelite na tanjure, odozgo složite pečene odreske, popaprite i poslužite.
Kako biste isti učinak mariniranja dobili u kraćem roku, ramsteak narežite na odreske, premažite senfom, prelijte uljem i ostavite marinirati oko 2 sata.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 405.76 | 51 | 51 |
Kalcij | mg | 66.64 | 7 | 7 |
Kalij | mg | 879.29 | 24 | 24 |
Niacin | mg | 14.91 | 106 | 75 |
Vitamin C | mg | 12 | 16 | 13 |
Vitamin D | μg | 24 | 12 | 12 |
Vitamin A | μg | 2000 | 50 | 40 |
Sol | g | 0.56 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 40.21 | - | - |
Vlakna | g | 2.21 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 4.54 | - | - |
Masti | g | 78.76 | - | - |