Posluživanje
Punjene pileće zabatke poslužite sa sezonskom salatom.
Ploške pancete dat će sočnost i finu aromu ovom jelu. Za još sočnije meso, prije zamatanja u pancetu meso namažite tankim slojem meda.
Jednostavno 4 osobe 70 min
Punjene pileće zabatke poslužite sa sezonskom salatom.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 532.88 | 67 | 67 |
Kalcij | mg | 53.38 | 5 | 5 |
Kalij | mg | 736.33 | 20 | 20 |
Pantotenska kiselina | mg | 2.57 | 37 | 37 |
Niacin | mg | 23.61 | 169 | 118 |
Vitamin D | μg | 31.8 | 16 | 16 |
Vitamin A | μg | 290.75 | 7 | 6 |
Sol | g | 0.32 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 60.08 | - | - |
Vlakna | g | 0.32 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 3.09 | - | - |
- višestruko nezasićene masne kiseline | g | 7.07 | - | - |
- jednostruko nezasićene masne kiseline | g | 19.46 | - | - |
- zasićene masne kiseline | g | 14.51 | - | - |
Masti | g | 44.23 | - | - |