Posluživanje
Ribani parmezan možete po želji umiješati u jelo ili poslužiti posebno.
Umjesto makarona možete upotrijebiti i na manje dijelove izlomljene špagete ili tagliatelle .
Bosiljak
Srednje zahtjevno 4 osobe 60 min
Ribani parmezan možete po želji umiješati u jelo ili poslužiti posebno.
Bez obzira na odabir povrća, prvo se termički obrađuje tvrđe povrće.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 225.16 | 28 | 28 |
Kalcij | mg | 209.81 | 21 | 21 |
Kalij | mg | 538.68 | 15 | 15 |
Niacin | mg | 5.01 | 36 | 25 |
Vitamin C | mg | 43.08 | 57 | 48 |
Vitamin E | mg | 6.02 | 27 | 27 |
Vitamin A | μg | 7206.1 | 180 | 144 |
Sol | g | 3.74 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 12.6 | - | - |
Vlakna | g | 3.82 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 27.05 | - | - |
Masti | g | 14.9 | - | - |