Posluživanje
Povrtni paprikaš stavite u dublju zdjelicu, dodajte narezani feta sir i poslužite.
Priprema jela bit će jednostavnija i brža ako koristite posudu u kojoj se hrana može pripremati i na štednjaku, ali i u pećnici.
Cimet mljeveni
Jednostavno 4 osobe 40 min
Povrtni paprikaš stavite u dublju zdjelicu, dodajte narezani feta sir i poslužite.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 768.26 | 96 | 96 |
Kalcij | mg | 526.94 | 53 | 53 |
Kalij | mg | 3079.37 | 83 | 83 |
Pantotenska kiselina | mg | 1.64 | 23 | 23 |
Vitamin A | μg | 11421.62 | 286 | 228 |
Sol | g | 0.88 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 35.15 | - | - |
Vlakna | g | 32.33 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 97.78 | - | - |
- višestruko nezasićene masne kiseline | g | 2.88 | - | - |
- jednostruko nezasićene masne kiseline | g | 15.61 | - | - |
- zasićene masne kiseline | g | 8.32 | - | - |
Masti | g | 28.44 | - | - |