Posluživanje
Na svaki pečeni popečak stavite žličicu sirnog namaza, popečenu plošku slanine, pospite narezanim vlascem i uz toplo poslužite zelenu salatu.
Uz popečke od krumpira, u istoj tavi, možete peći i suhu slaninu.
Srednje zahtjevno 4 osobe 45 min
Na svaki pečeni popečak stavite žličicu sirnog namaza, popečenu plošku slanine, pospite narezanim vlascem i uz toplo poslužite zelenu salatu.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 293.94 | 37 | 37 |
Kalcij | mg | 104.16 | 10 | 10 |
Kalij | mg | 1515.49 | 41 | 41 |
Niacin | mg | 7.73 | 55 | 39 |
Vitamin C | mg | 57.72 | 77 | 64 |
Vitamin E | mg | 11.23 | 51 | 51 |
Vitamin A | μg | 168.55 | 4 | 3 |
Sol | g | 3.02 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 15.83 | - | - |
Vlakna | g | 4.34 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 48.52 | - | - |
Masti | g | 33.74 | - | - |