Posluživanje
Poljski bigos poslužite topli uz popečeni kruh.
Po potrebi samo malo povežite sa žličicom Gussnela ili brašna.
Lovorov list
Srednje zahtjevno 6 osobe 80 min
Poljski bigos poslužite topli uz popečeni kruh.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 468.15 | 59 | 59 |
Kalcij | mg | 65.02 | 7 | 7 |
Kalij | mg | 1299.59 | 35 | 35 |
Pantotenska kiselina | mg | 2.49 | 36 | 36 |
Niacin | mg | 16.75 | 120 | 84 |
Vitamin A | μg | 1486.69 | 37 | 30 |
Sol | g | 0.87 | 0 | 0 |
Vlakna | g | 4.02 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 37.17 | - | - |
- višestruko nezasićene masne kiseline | g | 2.89 | - | - |
- jednostruko nezasićene masne kiseline | g | 11.79 | - | - |
- zasićene masne kiseline | g | 8.59 | - | - |
Masti | g | 25.01 | - | - |