Posluživanje
Uz pohane odreske poslužite kriške limuna i krumpirovu ili zelenu salatu.
Svinjetinu možete zamijeniti teletinom od buta ili purećim prsima.
Vegeta Original
Jednostavno 4 osobe 20 min
Uz pohane odreske poslužite kriške limuna i krumpirovu ili zelenu salatu.
Kako bi odrezak zadržao oblik prilikom pečenja, presijecite žilice svježeg mesa i dobro ga potucite.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 574.5 | 72 | 72 |
Kalcij | mg | 93.1 | 9 | 9 |
Kalij | mg | 845.61 | 23 | 23 |
Niacin | mg | 22.65 | 162 | 113 |
Vitamin E | mg | 19.19 | 87 | 87 |
Vitamin D | μg | 47.07 | 24 | 24 |
Vitamin A | μg | 250.37 | 6 | 5 |
Sol | g | 3.81 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 51.4 | - | - |
Vlakna | g | 1.27 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 37.65 | - | - |
Masti | g | 39.2 | - | - |