Posluživanje
Po potrebi grah posolite, u tavi popecite i topao poslužite uz meso s roštilja, pljeskavicu ili pečene kobasice.
U pire od graha možete dodati malo bijelog vina.
Jednostavno 4 osobe 80 min
Po potrebi grah posolite, u tavi popecite i topao poslužite uz meso s roštilja, pljeskavicu ili pečene kobasice.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Magnezij | mg | 169.59 | 57 | 42 |
Fosfor | mg | 306.35 | 38 | 38 |
Kalij | mg | 1326.22 | 36 | 36 |
Niacin | mg | 5.81 | 41 | 29 |
Vitamin C | mg | 25.09 | 33 | 28 |
Vitamin E | mg | 9.23 | 42 | 42 |
Vitamin A | μg | 883.21 | 22 | 18 |
Sol | g | 4.35 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 15.66 | - | - |
Vlakna | g | 12.36 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 54.82 | - | - |
Masti | g | 12.37 | - | - |