Posluživanje
Piletinu, luk i jabuke poslužite s umakom, pire krumpirom s peršinom i salatom po želji.
Umjesto vina od jabuke možete koristiti sok od jabuke.
Crni papar mljeveni
Jednostavno 6 osobe 45 min
Piletinu, luk i jabuke poslužite s umakom, pire krumpirom s peršinom i salatom po želji.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 301.13 | 38 | 38 |
Kalcij | mg | 57.38 | 6 | 6 |
Pantotenska kiselina | mg | 2.1 | 30 | 30 |
Niacin | mg | 15.55 | 111 | 78 |
Vitamin D | μg | 24.12 | 12 | 12 |
Vitamin A | μg | 287.62 | 7 | 6 |
Sol | g | 0.39 | 0 | 0 |
Vlakna | g | 1.21 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 10.35 | - | - |
- višestruko nezasićene masne kiseline | g | 4.13 | - | - |
- zasićene masne kiseline | g | 6.84 | - | - |