Posluživanje
Kad se malo ohladi, izrežite željene oblike i poslužite uz piletinu.
Originalan recept priprema se s divljom peradi.
Jednostavno 4 osobe 35 min
Kad se malo ohladi, izrežite željene oblike i poslužite uz piletinu.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 488.65 | 61 | 61 |
Kalcij | mg | 137.68 | 14 | 14 |
Kalij | mg | 714.58 | 19 | 19 |
Pantotenska kiselina | mg | 3.16 | 45 | 45 |
Niacin | mg | 24.21 | 173 | 121 |
Vitamin D | μg | 33.6 | 17 | 17 |
Vitamin A | μg | 369.68 | 9 | 7 |
Sol | g | 0.58 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 55.11 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 47.5 | - | - |
- višestruko nezasićene masne kiseline | g | 8.06 | - | - |
- jednostruko nezasićene masne kiseline | g | 28.03 | - | - |
- zasićene masne kiseline | g | 11.2 | - | - |