Posluživanje
Uz tople ražnjiće poslužite zelenu salatu.
Jednostavno 4 osobe 45 min
Uz tople ražnjiće poslužite zelenu salatu.
Šampinjoni će zadržati lijepu boju i izgled ako ih prije pečenja dobro osušite.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Magnezij | mg | 54.51 | 18 | 14 |
Fosfor | mg | 311.5 | 39 | 39 |
Kalij | mg | 732.35 | 20 | 20 |
Niacin | mg | 20.66 | 148 | 103 |
Vitamin C | mg | 111.22 | 148 | 124 |
Vitamin D | μg | 53 | 27 | 27 |
Vitamin A | μg | 3172.5 | 79 | 63 |
Sol | g | 1.43 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 28.94 | - | - |
Vlakna | g | 2.52 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 10.16 | - | - |
Masti | g | 29.04 | - | - |