Posluživanje
Pripremljene pureće odreske s umakom poslužite s pireom od slanutka i zelenom salatom.
Odresci će biti još aromatičniji ako ih marinirate dan ranije.
Bosiljak
Složeno 4 osobe 80 min
Pripremljene pureće odreske s umakom poslužite s pireom od slanutka i zelenom salatom.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 507.78 | 63 | 63 |
Kalcij | mg | 86.26 | 9 | 9 |
Kalij | mg | 886.82 | 24 | 24 |
Niacin | mg | 23.17 | 166 | 116 |
Vitamin C | mg | 12.22 | 16 | 14 |
Vitamin D | μg | 56.45 | 28 | 28 |
Vitamin A | μg | 176.32 | 4 | 4 |
Sol | g | 2.02 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 54.13 | - | - |
Vlakna | g | 6.16 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 23.53 | - | - |
Masti | g | 33.95 | - | - |