Posluživanje
Iz savitaka izvadite čačkalice i uz meso poslužite umak te prilog od pirea od krumpira, riže ili domaćih širokih rezanaca.
Da bi odresci bili što tanji, tucite ih preko prozirne folije.
Lovorov list
Srednje zahtjevno 4 osobe 80 min
Iz savitaka izvadite čačkalice i uz meso poslužite umak te prilog od pirea od krumpira, riže ili domaćih širokih rezanaca.
Da bi meso bilo mekše, već nadjevene sirove odreske možete držati u ulju.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 589.79 | 74 | 74 |
Kalcij | mg | 81.75 | 8 | 8 |
Kalij | mg | 1139.9 | 31 | 31 |
Niacin | mg | 18.75 | 134 | 94 |
Vitamin C | mg | 35.03 | 47 | 39 |
Vitamin D | μg | 24.9 | 12 | 12 |
Vitamin A | μg | 14626.5 | 366 | 293 |
Sol | g | 5.27 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 61.55 | - | - |
Vlakna | g | 3.89 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 22.2 | - | - |
Masti | g | 61 | - | - |