Posluživanje
Prženu piletinu poslužite na podlozi od zelja.
Kada pržite pileća prsa stavite ih na zagrijano, ali ne prevruće ulje. Na taj način vam se neće zalijepiti za tavu.
Jednostavno 4 osobe 50 min
Prženu piletinu poslužite na podlozi od zelja.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 347.9 | 43 | 43 |
Kalcij | mg | 108.27 | 11 | 11 |
Kalij | mg | 859.07 | 23 | 23 |
Pantotenska kiselina | mg | 1.61 | 23 | 23 |
Niacin | mg | 24.64 | 176 | 123 |
Vitamin D | μg | 19.5 | 10 | 10 |
Vitamin A | μg | 594.64 | 15 | 12 |
Sol | g | 0.46 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 38.22 | - | - |
Vlakna | g | 5.16 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 14 | - | - |
- višestruko nezasićene masne kiseline | g | 11.07 | - | - |
- jednostruko nezasićene masne kiseline | g | 9.29 | - | - |
- zasićene masne kiseline | g | 5.96 | - | - |
Masti | g | 28.11 | - | - |