U pretpripremi krilca za roštilj zarežite kod hrskavice i raširite kako bi se ravnomjerno pekla na roštilju i dobila lijepu koricu.
Sastojci
- 800 g pilećih krilca
- 2 žlice meda cvjetnog Podravka
- 1 Vegeta marinada pikantna
- 2 mrkve
- 2 veća mlada luka
- 1 tikvica
- 2 žlice ulja
Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna
Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!
Srednje zahtjevno 4 osobe 60 min
- 1 Pileća krilca zarežite, prelijte Vegeta marinadom i ostavite nekoliko sati da se mariniraju. Pecite ih na roštilju 10 – 12 minuta, povremeno ih okrećući. Pred kraj pečenja krilca premažite rastopljenim medom i kratko zapecite.
- 2 Povrće narežite na jednake prutiće. Na izrazito zagrijanoj tavi na malo ulja sotirajte do dvije minute. Ovakvim načinom pripreme povrće će ostati hrskavo, a nutrijenti će se zadržati u povrću.