Posluživanje
Pečenu patku pustite da se malo ohladi, pa ju narežite na tanke ploške i poslužite s kuhanom rižom, na tanke rezance narezanim mladim lukom i soja umakom.
Ako je patka teža, povećajte vrijeme pečenja, a patku onda prvih 60 minuta možete držati poklopljenu folijom kako ju ne biste trebali okretati.
Vegeta Original
Srednje zahtjevno 6 osobe 180 min
Pečenu patku pustite da se malo ohladi, pa ju narežite na tanke ploške i poslužite s kuhanom rižom, na tanke rezance narezanim mladim lukom i soja umakom.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Kalcij | mg | 19.4 | 2 | 2 |
Pantotenska kiselina | mg | 0.06 | 1 | 1 |
Niacin | mg | 0.5 | 4 | 2 |
Vitamin D | μg | 0 | 0 | 0 |
Vitamin A | μg | 57.75 | 1 | 1 |
Sol | g | 0.09 | 0 | 0 |
Vlakna | g | 0.58 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 33.1 | - | - |
- višestruko nezasićene masne kiseline | g | 0.02 | - | - |
- jednostruko nezasićene masne kiseline | g | 0.01 | - | - |
- zasićene masne kiseline | g | 0.01 | - | - |
Masti | g | 8.39 | - | - |