Posluživanje
Pečeni svinjski kare poslužite uz krumpir ili kuhano povrće.
Po želji meso prije pečenja nabodite polovicama češnja češnjaka i pospite sjemenkama kima.
Jednostavno 10 osobe 80 min
Pečeni svinjski kare poslužite uz krumpir ili kuhano povrće.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Magnezij | mg | 34.5 | 12 | 9 |
Fosfor | mg | 310.5 | 39 | 39 |
Kalij | mg | 543 | 15 | 15 |
Niacin | mg | 14.7 | 105 | 74 |
Vitamin E | mg | 7.59 | 35 | 35 |
Vitamin D | μg | 18 | 9 | 9 |
Vitamin A | μg | 10.5 | 0 | 0 |
Sol | g | 0.25 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 33 | - | - |
Vlakna | g | 0 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 0 | - | - |
Masti | g | 16.77 | - | - |