Posluživanje
Kratko ohladite i poslužite toplo.
Ukoliko koristite srednja ili manja jaja slobodno povećajte količinu odnosno upotrijebite 5-7 jaja ovisno o veličini.
Peršin
Jednostavno 4 osobe 30 min
Kratko ohladite i poslužite toplo.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 473.66 | 59 | 59 |
Kalcij | mg | 273.75 | 27 | 27 |
Kalij | mg | 456 | 12 | 12 |
Pantotenska kiselina | mg | 1.56 | 22 | 22 |
Vitamin A | μg | 1376.96 | 34 | 28 |
Sol | g | 0.58 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 37.18 | - | - |
Vlakna | g | 3.7 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 76.26 | - | - |
- višestruko nezasićene masne kiseline | g | 3.44 | - | - |
- jednostruko nezasićene masne kiseline | g | 11.59 | - | - |
- zasićene masne kiseline | g | 12.74 | - | - |
Masti | g | 30.67 | - | - |