Posluživanje
Rebra narežite, složite ih na tanjur zajedno s paprikom, a kao prilog možete poslužiti prženi ili pečeni krumpir.
Na isti način možete pripremati i narezani svinjski kare ili meso od svinjskog buta.
Lovorov list
Srednje zahtjevno 4 osobe 45 min
Rebra narežite, složite ih na tanjur zajedno s paprikom, a kao prilog možete poslužiti prženi ili pečeni krumpir.
Pečenje pokrivenog mesa (pod poklopcem ili folijom) omogućuje da djelovanjem pare meso ostane mekano i sočno.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 686 | 86 | 86 |
Kalcij | mg | 154 | 15 | 15 |
Kalij | mg | 1720 | 46 | 46 |
Niacin | mg | 37 | 264 | 185 |
Vitamin C | mg | 254 | 339 | 282 |
Vitamin D | μg | 45 | 23 | 23 |
Vitamin A | μg | 7841 | 196 | 157 |
Sol | g | 2.32 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 99 | - | - |
Vlakna | g | 3 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 13 | - | - |
Masti | g | 61 | - | - |