Posluživanje
Pečenu puricu narežite i poslužite uz umak i pripremljene krokete od riže.
U umak možete umiješati malo naribane narančine korice.
Đumbir
Složeno 6 osobe 150 min
Pečenu puricu narežite i poslužite uz umak i pripremljene krokete od riže.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Magnezij | mg | 15.12 | 5 | 4 |
Fosfor | mg | 146.1 | 18 | 18 |
Kalcij | mg | 206.75 | 21 | 21 |
Kalij | mg | 104.75 | 3 | 3 |
Vitamin E | mg | 8.79 | 40 | 40 |
Vitamin D | μg | 10.09 | 5 | 5 |
Vitamin A | μg | 273.25 | 7 | 5 |
Bjelančevine | g | 65.12 | - | - |
Vlakna | g | 0.62 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 31.6 | - | - |
Masti | g | 22.11 | - | - |